Deze week was het de taak voor Alphatrans bv. om 4 Portakabins te vervoeren naar het jeugdcomplex van Sparta in Rotterdam. Twee van deze Portakabins waren 14 meter lang en 4 meter breed en de andere twee Portakabins waren 18 meter lang en 4 meter breed, waardoor het een hele bijzondere lading was om te vervoeren!

De reden voor de plaatsing van deze Portakabins was onlosmakelijk verbonden aan het komende EK Vrouwenvoetbal. Dit zal o.a. plaatsvinden in het Sparta Stadion – Het Kasteel – waardoor de overige voetbalteams, waaronder Jong Sparta, geen plek hebben om te trainen. Vandaar een tijdelijke uitbreiding van de faciliteiten van het Sparta Jeugdcomplex om zo de andere voetbalteams te kunnen ontvangen.

 

Twee van deze Portakabins zullen worden ingezet als medisch punt, twee stuks als kantoren en een vijfde Portakabin die nader geleverd wordt, zal worden ingericht voor studiedoeleinden. Deze Portakabins zullen zo’n twee jaar blijven staan bij het jeugdcomplex als uitbreiding van de faciliteiten, en met toekomstige rennovaties van het complex voor ogen.

Bekijk het transport in de bijgevoegde afbeeldingen.

 

Voor meer informatie over Jeugdcomplex Sparta, klik hier.
Voor meer informatie over Portakabins, klik hier.
Voor het nieuwsitem op RTVRijnmond.nl met informatie over dit transport en het EK Vrouwenvoetbal, klik hier.